Sieraden combineren met elkaar en met je outfit

sieraden-matchen-combineren-blauwe-armbanden-met-horloge

Voor de perfecte look heb je de juiste combinaties nodig. Met enkele accessoires kan je jouw outfit helemaal compleet maken en kan jij stralen op elke gelegenheid. Maar hoe combineer je nou sieraden met elkaar en hoe zorgt je ervoor dat ze bij jouw outfit passen?

Hou het rustig

Ga je te veel aan je accessoires aan je outfit toevoegen dan wordt het snel te druk. Eén pronkstuk kan al genoeg zijn voor de perfecte look. Gebruik ook niet alle soorten sieraden in je outfit.

Zorg er ook voor dat je niet te veel verschillende kleuren gaat combineren, anders zie je er snel uit als een regenboog.
Ga nooit voor grote oorbellen samen met een grote ketting, het wordt dan als snel erg druk en je weet niet waar je kijken moet. Ga liever voor een grote ketting samen met kleine simpele oorbellen, zoals knopjes.

Kleuren matchen

Match nooit te veel kleuren samen, maar hou het simpel. Zorg er voor dat de kleuren in je outfit terug komen in de accessoires.
Wanneer je een zwart jurkje draagt kan je prachtig met sieraden kleur geven aan je outfit. Maar onthou,gebruik niet te veel verschillende kleuren, je wil geen regenboog worden. Kies liever voor één kleur of enkele kleuren die dicht bij elkaar liggen of passen.

Goud en zilver mocht vroeger nooit gecombineerd worden, maar nu zien we deze combinatie steeds vaker verschenen. Bij het combineren van goud en zilver is het belangrijk dat er een balans is. Lees hier meer over het matchen van goud en zilver.

Meerdere armbanden

Het staat ontzettend leuk als je meerdere armbanden draagt, maar zorg ervoor dat het niet te druk wordt. Kies bijvoorbeeld voor één armband of een armbandhorloge die goed aanwezig is en houdt de rest van de armbanden simpel en rustig.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *